Petrolink markedsfører ny generasjon av Riser Tool

Petrolink har i samarbeid med Hytorc Norge utviklet et nytt stigerørverktøy for forbedret bolting av stigerør. Dette nye konseptet med å lage og bryte stigerør har mange fordeler, spesielt når det gjelder å spare tid og ressurser (kostnad), redusert risiko for skader og minimere potensielle effekter på miljøet på grunn av væskelekkasje. Riser Tool snurrer og trekk til alle boltene samtidig for å stille inn momentet.

Det nye Riser Tool er patentert og mer kompakt og mindre sammenlignet med konvensjonelt enkeltmoment Riser Tool. Den er modifisert og forbedret basert på 3 års offshore erfaring og kommentarer fra våre kunder som Songa Offshore, Odfjell Drilling, COSL og North Atlantic Drilling.

Petrolink er veldig fornøyd med det nye Riser Tool, sier ingeniørsjef Arve Sem-Henriksen. Ved å bruke det nye Riser Tool oppnår du betydelige dokumenterte kostnadsbesparelser ved kjøring og trekking av stigerør, forbedret arbeidsforhold og minimal risiko for miljøpåvirkning. Det er det ideelle Riser Torque Tool.

Andre nyheter

Nyhetsarkiv