Production Operations - We Know How

VI ØKER VERDIENE DINE

Petrolink er et tverrfaglig tjenesteselskap som betjener olje- og gass-, petrokjemi- og energisektorene. Vi utvikler løsninger basert på vår omfattende kompetanse og felterfaring gjennom levering av teknologi, rådgivning, ledelse, prosjekt- og personaltjenester.

Våre tjenester dekker alle prosjektfaser med vekt på prosjektledelse og driftforberedelser, driftstjenester og driftsstøtte.

Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi kan bidra i dine prosjekter.

Siste nytt

Vi ansetter

Petrolink er i vekst og søker nye ansatte for drift og velikehold, både offshore og på land…

Les mer »

Bli med på laget

Petrolink kan være plassen der din karriere virkelig tar av!

Petrolink er inne i en vekstfase og ser etter entusiastiske mennesker med rette blandingen av teoretiske og praktiske ferdigheter så vel som erfaring og holdning. Vi ser etter nyutdannede så vel som erfarne ingeniører – og også kandidater med erfaring utenfor det klassiske olje- og gassmiljøet. Vi er et flerfaglig selskap og vil vurdere de fleste typer faglig bakgrunn med interesse.

Vi ønsker å videreutvikle din kompetanse fra ditt nåværende nivå ved å støtte vilje til å lære, løse utfordringer og finne bedre løsninger. Vi tilbyr et dynamisk arbeidsmiljø med en rekke karrieremuligheter i Norge og utenlands. Vi støtter teamarbeid gjennom felles planlegging og gjennomføring av aktiviteter. Vi oppfordrer den enkelte til å finne en god balanse mellom arbeid og fritid. Våre pakker er konkurrransedyktige og inneholder personlige fordeler – i tillegg til selve lønnslippen!